Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 44 325 kJ / 10 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,98 g |
| Tuky | 727,98 g |
| Vláknina | 33,36 g |
| Cholesterol | 814 mg |
| Sodík | 22,14 g |
| Sůl | 54,71 g |
| Sacharidy | 756,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kvásku a uvedených surovín, okrem oškvarkov, vymiesime cesto. Necháme v teple kysnúť, ale iba mierne, nie ako klasické kysnuté cesto.
Krok 2: Potom cesto vyvaľkáme na 2 cm hrúbku, natrieme čiastočne pomleté a čiastočne nasekané oškvarky, cesto preložíme sprava doľava a zhora dolu. Po 10-15 min znovu vyvaľkáme na 2 cm a preložíme, po ďalších 10min ešte naposledy vyvaľkať a skladať.
Krok 3: Potom zasa vyvaľkáme na 2 cm, vykrajujeme, dávame na plech, potierame vajcom a pečieme asi pri 200 stupňoch asi 15 až 20 min. Pred pečením necháme stáť na plechu, kým sa rozpáli rúra.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové pagáčiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KLL
Moje poznámka
Škvarkové pagáčiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KLL
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 17 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
pagaciky,
škvarkové pagáčiky,
recept na škvarkové pagáčky,
převalované pagáčky,
škvarkové pagáčiky recept,
skvarkove pagace,
kvarkov pagiky,
škvarkové placky,
recepty škvarkové pagáčiky,
škvarkové pagáčky,
škvarkové placky prevalovane,
pgaiky,
převalované škvarkové pagáčky,
škvarkové,
škvarkové pagáče převalované,
převalované škvarkové placky,
převalované těsto se škvarkama,
kapustové pagáčiky,
převalované škvarkové pagáče,
škvarkové p
Suroviny:
droždí,
mléko,
cukr,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
olej,
mléko,
škvarky
Komentáře (7)
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.