Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta s fazolkami a cibulí

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lucie2211

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 310 kJ /
791 kcal
Bílkoviny15,47 g
Tuky14,28 g
Vláknina44,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy115,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Velkou nepřilnavou pánev zahřejte na vysokém plameni. Vlijte olej, vsypte cibuli a vložte maso, opékejte z každé strany tři až čtyři minuty. Krok 2: Smíchejte mošt či cider, vývar, cukr a citronovou šťávu, osolte a opepřete. Směsí zalijte maso a cibuli. Krok 3: Přiveďte k varu a nechte čtyři až pět minut zvolna vařit, aby bylo maso uvnitř uvařené a omáčka hustá a sirupovitá. Podávejte s fazolkami. Jako přílohu můžete podávat opékané brambory.

Zveřejněno 17. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kMRr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kMRr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Krkovici na moštu, trochu jinak, už jsem připravovala, takže vím, že je to vynikající. Tohle bude určitě taky:yes:

Lucie, pěkný flák dobrého masíčka a fazolky je dobrota jasná, dávám ti 4.bod:yes:

No to bychom si pochutnali:yes:

:-p:yes::yes:

pěkné jídélko:-p:-p a ty bramborové dukátky.. úúúúú:-p:-p:-O:-8:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
vepřová kotleta s fazolky, veprova kotleta s fazolkami, kotleta s fazolkami, vepřová kotleta recept, vepřová kotleta na fazolkách, vepřová kotleta, kotleta s fazolkama, vepřová kotleta s fazolemi, vepřové kotlety s fazolkami, kotleta fazolky, kotlety s fazolkami, kotlety na fazolkach, kotlety s fazolemi, vepřová kotleta recepty, kotleta, vepřová kotleta s fdazolkami a cibulí, kotlet na fazolkach, vepřové kotlety, veprova kotleta na fazolich, vepřové kotlety recepty

Suroviny:
olej olivový, cibule červená, kotleta vepřová, cidr, vývar kuřecí, cukr hnědý, šťáva citronová, sůl mořská, pepř mletý, fazolky zelené

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu