Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vločkové řezy

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Boubelinda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 229 kJ /
3 401 kcal
Bílkoviny71,93 g
Tuky79,20 g
Vláknina39,25 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 312 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy580,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vločky zalijeme horkým mlékem a necháme 25 minut bobtnat. Potom je rozmixujeme (ale nemusíte). Přidáme mouku s práškem do pečiva, kakao, skořici, cukr, rozpuštěné máslo a med. Krok 2: Vše smícháme v polotekuté těsto a dáme péct na 175 °C asi 30 - 35 minut. Krok 3: Můžeme polít čokoládou nebo kakaovou polevou nebo jen prostě pocukrovat a ozdobit šlehačkou.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Poznámka autorky Boubelinda

Zdroj: Sladká kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R1z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vločkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R1z

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Moc dobra. Dekuji

Dobrý den,dnes jsem udělala buchtu jen jsem jí malinko upravila.Místo mouky jsem dala zase vločky, přidala jsem ořechy,perníkové koření a tvaroh.Vločky jsem nemixovala.
Přidala jsem i foto.
Opravdu buchta výborná.

:-):yes::yes::yes::yes::-)

Povedlo se. :-) Vločky jsem nemixovala, cukru dala jen 3/4, ale musela jsem taky dát víc mléka. Přidala jsem ještě pokrájené sušené fíky a vymazaný pekáček vysypala strouhaným kokosem. ;-)

Peču zrovna ten moučník a těsto jsem tedy neměla vůbec polotekuté, spíš husté, nešlo mi pořádně rozetřít. Použila jsem jemné vločky, vsypala je ho vařícího mléka a nechala nabobtnat - po půl hodině vznikla hustá kaše... Uvidím, co z toho bude. www.toprecepty.cz

Vločky jsem nemixovala, ale když přidám 250g kokosu, buchta je krásně vláčná a jemná. Skvělá buchta, které se nepřejíte :-)

:-p robievam z ovsenych vlociek tiež ale sušienky , ale tvoje rezy vyskusam tiez+1:yes:

Dnes jsem řezy pekla a jsou výborné, jen jsem to zalila studeným mlíkem tak mi ty vločky trochu chroupali, jak moc nenaboptnali, ale i tak vím jistě že jsem tyhle řezy nepekla naposledy. ráda se k nim budu vracet. Moc děkuju za recept.

Tak jsem udělala a právě si dávám s teplým kapucinem. Vločky jsem nemixovala, nakonec jen pocukrovala a je to skvělý. :-)

mňam mňam ten je dobrý:-)povedl se:yes::-8

Venku lije, nemám co na práci, tak zkusím tyto už na pohled dobré řezy.Věřím, že budou vnoučkům chutnat, mají navečer přijít.

:-p:yes::yes:

Mirco, taky musím mlčet o těch vločkách :-)):-)) , proto jsem je umixovala. Možná s tou marmeládou bude lepší. Příště zkusím. :yes:

Boubelindo:-)těsto s podílem vloček neznám a hned si ho uložím abych mohla vyzkoušet:-p.Buchta,ačkoliv je bez plňky,vypadá docela šťavnatě a tak by se u nás mohla uchytit:-p.Když ovšem nikomu neprozradím že jsou v ní vločky;-):-D:-D.Myslíš že by šla ještě prokrojit a namazat třeba marmeládou?

vyzkouším:-p, vločky se snažím nacpat snad do všeho:-))

Tématické fráze:
vločkova buchta, vločková buchta s jablky, řezy z ovesných vloček, vločková buchta recept, buchta z ovesných vloček s jablky, buchta z ovesných vloček, vločková bábovka, ovesné řezy, vločkové pečivo, vločkové řezy bez mouky, rezy s ovesnych vlocek, recept na vločkovou buchtu, recept vločková buchta, vločkové řezy s jablky, řezy a buchty, recepty na ovesné vločky řezy, řezy z vloček, dietní vločková buchta, sladka vločková buchta, ovesná buchta

Suroviny:
mouka polohrubá, vločky ovesné, máslo, cukr, mléko, kakao, med, prášek do pečiva, skořice mletá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu