Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 990 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,88 g |
Tuky | 159,51 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6vM
Moje poznámka
Marinovaný králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6vM
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 9 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 12 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný králík,
marinovany králík recepty,
pečený marinovaný králík,
marinovani kralika,
králík marinovaný,
recepty na marinovaného králika,
top recepty králík,
recept na kralika marinovany,
králík recepty,
jak marinovat králika,
marinovany králík recept,
králík s marinádou,
recept marinovaný králík,
recepty marinovaný králík,
marynovaný králík,
marinovani kralik,
marinování,
pečený králík marinovaný,
recepty z králíka,
recepty s kralikem
Suroviny:
králík,
bok česnekový,
pepř,
sůl,
česnek,
olej,
koření izrael,
víno bílé,
voda
Komentáře (16)