Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 060 kJ / 2 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,29 g |
| Tuky | 163,71 g |
| Vláknina | 83,54 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 7,30 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 222,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté osolené a opepřené maso opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji, vyjmeme je a do výpeku dáme drobně krájenou slaninu, cibuli a česnek. Krátce orestujeme, vmícháme protlak, opět orestujeme, přidáme rajčata a vodu.
Krok 2: Směs přivedeme do varu, vložíme paličky a zvolna vaříme asi 40 minut. Ke konci varu vsypeme scezené, propláchnuté fazole a necháme je prohřát.
Krok 3: Podle potřeby dochutíme solí, pepřem a cukrem. Nakonec vmícháme sekanou petrželovou nať.
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Půlnoční kuřecí kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMw6
Moje poznámka
Půlnoční kuřecí kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMw6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kousky recepty,
pulnocní fazole,
kureci flamender,
flamender,
kuřecí paličky protlak,
kuřecí kousky recept,
půlnoční kuřecí paličky,
kuřecí horní stehna fazolky slanina recept,
pulnocni cesnecka recept,
recept na pulnocni cesnecku
Suroviny:
cibule,
česnek,
slanina,
paličky kuřecí,
sůl,
pepř,
olej,
protlak,
rajče sterilované,
fazole ve slaném nálevu,
cukr,
nať petrželová,
voda
Komentáře (7)