Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 351 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,86 g |
Tuky | 150,62 g |
Vláknina | 8,14 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 8,70 g |
Sůl | 20,35 g |
Sacharidy | 72,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lepkavá žebírka se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJm0
Moje poznámka
Lepkavá žebírka se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJm0
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 1 minutou
Pikantní čočka
Benetka před 8 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 12 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
mexicka paliva žebirka,
vepřová žebírka se zázvorem,
lepkavá vepřová žebírka,
vepřová pečeně omáčka,
omacka na žebírka,
palivé žebírko,
búček na žebírka,
veprova zebirka paliva pecena,
recept na pálivá žebírka,
lepkava omacka,
mexicka zebra zazvor,
pečené lepkava žebírka,
žebýrka,
žebírka na medu se zázvorem,
žebírka na medu pálivá,
lepkava omacka na kridylka,
lepkavé křidýlka,
grilovany zebyrka
Suroviny:
žebra vepřová,
voda,
omáčka sojová,
med,
omáčka chilli sladká,
kečup sladký,
česnek,
zázvor čerstvý
Komentáře (8)