Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 32,84 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Moje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky se zelím,
hovězí plátky na žampionech,
hovězí plátky pečené,
pečené hovězí se zelím,
hovězí se zelím,
hovězí plátky se se zelim,
platky se zelim,
hovězí a bílé zelí,
bílé zelí s žampiony,
pečené hovězí plátky,
bílé zelí k huse,
hovězí plátek se zelím,
hovězí plátky na víně se žampiony,
pečené hovězí plátky se zampiony,
pečené hovězí se žampiony,
hovezi platky se zampiony v troube,
hovězí plátky se žampiony,
se zelím a žampiony,
recepty z pekigskeho zeli,
hovězí se žampiony a zelím
Suroviny:
maso hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
zelí pekingské,
žampióny,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (7)