Polévkové koření z libečku
Recept ještě nebyl hodnocenLibeček lékařský, lidově zvaný občas maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 99,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 85,00 g |
–– mononenasycené | 22,00 g |
–– polynenasycené | 63,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Libeček lékařský, lidově zvaný občas maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce,…
Nedostižný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžeme na tomto salátu pochutnat i doma podle…
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné…
Žampiony i kuřecí prsa mají jemnou chuť a o to více se s nimi dá v kuchyni čarovat. Spojte je se smetanou a připravte si houbovou omáčku, která bude mít příjemnou chuť a…
Křupavý zelený chřest je velmi oblíbenou jarní zeleninou. Zdůrazněte jeho chuť marinádou ze sójové omáčky, sezamového a slunečnicového oleje a trošky česneku. Chřest…
Asijská kuchyně se poslední dobou těší čím dál větší oblibě. Pro pokrm s nádechem Asie však nemusíte běžet do nejbližšího bistra, ale můžete si ho připravit v pohodlí…
Jídlo pro pořádné chlapy, to je dokřupava vypečené vepřové koleno. Příprava zabere trochu více času, ale stojí za to. Medová marináda dodá masu nádhernou barvu a…
Dietnější verze české hospodské klasiky - guláše. Jeho příprava není tak časově zdlouhavá díky kuřecímu masu a navíc je ideální pro ty, kteří nemají rádi hovězí, nebo…
Zelí a cibuli nakrájíme na jemno.V misce smícháme olej se zbytkem ingrediencí na zálivku.Zelí pořádně promícháme se zálivkou, nejlépe rukama promačkáme, aby zkřehlo.…
Rychleji připravený moučník ani být nemůže. Ať už máte chuť na něco sladkého, nebo vás překvapila návštěva, Brownies připravíte do 5 minut. Voní kakaem a skořicí a je…
Mechový dort nádherně vypadá a dokonale chutná. Je plný výborného krému ze šlehačky a mascarpone, lehkého ovoce a zdravého špenátu. Originální ozdoba velkých událostí,…
Sírovec nakrájíme na tenké plátky (2-3 mm), vložíme do hodně osolené vody a krátce (10 minut) povaříme. Vodu slijeme, houbu necháme okapat. Do sklenice 0,7 litru…
Vyzkoušejte náš tip na tři skvělé pomazánky. Zvládne je i začátečník a jsou z běžně dostupných surovin. Přijdou vhod jako rychlé pohoštění na narozeninové party, oslavě,…
Poctivé kynuté buchty vyžadují čas a péči, aby byly dokonalé. Začátečníkům mohou připadat náročné, ale s naším receptem je zvládne opravdu každý. Náplň zvolte podle…
Ostré chilli con carne je výborný a velmi sytý pokrm. Jeho příprava zabere poměrně dost času, ale pokud si pomůžeme použitím hotových, konzervovaných fazolí, máme na…
Rychlý a jednoduchý recept s vepřovým masem a bramborovými noky doplněný o lahodnou smetanovou omáčku provoněnou čerstvým tymiánem. Recept zvládne připravit i začátečník…
Pokud máte chuť na hovězí maso, připravte hovězí kližku na kmíně. Na slanině připravíte cibulový základ, okořeníte, přidáte maso a orestujete. Maso poté dusíte zalité…
Makovec je ze všech makových receptů nejoblíbenější a jeho příprava nejjednodušší. Naše milované makové moučníky sklízejí u nás obdiv, ale ve světě pozdvižení, neboť v…
Dokonalá úprava vepřové kýty, která potěší vaše chuťové pohárky. S rýží nebo houskovým knedlíkem tvoří dokonalou představu nedělního oběda. Česnek dodá přiměřenou…
Smažená rýže je čínské jídlo. U čínské kuchyně bývá zdlouhavá příprava, ale například s krájením zeleniny vám někdo může pomoct. Samotná příprava je velmi rychlá a…
Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky. V oleji rozmícháme sůl, pepř, sójovou a worčestrovou omáčku, mletou papriku, kečup a polévkové koření.…
K létu neodmyslitelně patří nadýchaná a vanilkovou provoněná bublanina. Na povrch můžete použít zralé třešně anebo jahody. Tento moučník bude zaručeně příjemnou sladkou…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
10 receptů pro rychlé občerstvení nejen na MDŽ: Báječné chlebíčky, poháry i saláty. Do 30 minut máte hotovo!
Podlehněte sladkému pokušení a užijte si jedinečnou atmosféru!