Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
Tuky | 38,60 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat.
Krok 2: Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem.
Krok 3: Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200°C zapéct asi na 10 minut.
Krok 5: Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie.
Krok 6: Ještě zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Moje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Nejnovější recepty
Falešné halušky s brynzou
Přidáno před 27 minutami
Tvarohové nanuky s banánem a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Plněné žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené jahodové řezy II
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tortilly s jablky
Majka104 před 11 minutami
Cizrna s medvědím česnekem
uhor13 před 2 hodinami
Litý perník
Noumik před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Jirka_S před 2 hodinami
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 5 hodinami
Eintopf s kapustou a uzeným
Fitulka před 5 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
Fitulka před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Lucie1001 před 5 hodinami
Moučník s pudinkem a zakysanou smetanou
VeraStranska před 5 hodinami
Hlíva na způsob svíčkové
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapekanky,
zapékanky recept,
zapekanky - tecept,
zapekanky recepty,
zapekanka,
tvarohova zapekanka,
recept zapekanky,
recept na zapekanky,
zapikanky,
zapékanka recept,
mleté maso recepty do trouby,
zapekanki,
příprava zapékanky,
zapekanky top recepty,
braun kuchařka,
zapékanka bageta,
cuketová zapékanka,
recepty zapekánky,
zapekanek,
zapjekanky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
omáčka boloňská,
lečo,
kečup sladký,
olej,
bageta,
sýr eidam,
pórek,
kapie červená
Komentáře (7)