Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 11,16 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na bazalce v rajčatovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovMA
Moje poznámka
Kuře na bazalce v rajčatovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovMA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 1 hodinou
Koka sušenky
faluska před 1 hodinou
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 3 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 4 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 6 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 15 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 20 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 20 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 20 hodinami
Tématické fráze:
kuře na bazalce,
kuřecí prsa po srbsku,
kuře bazalka,
kuře na rajčatech a bazalce,
kuře,
kuřecí prsa na bazalce,
bazalka kuře,
kure na protlaku,
kuře v rajčatovém protlaku,
kuře na bazalce s rajčaty,
kuře na rajčatovém protlaku,
kure po srbsku,
jídlo na bazalce,
kuřecí prsa na bazalce a rajčatech,
bazalka jídla,
kuřecí směs na bazalce,
varime s vinem,
bazalka a kuře,
kuře na rajčata,
bazalka v jídle
Suroviny:
kuře,
olej olivový,
česnek,
rajče loupané,
rajče cherry,
citron,
protlak rajčatový,
víno červené,
sůl,
pepř bílý,
bazalka čerstvá,
vývar
Komentáře (6)