Moje obložené mísy - pro inspiraci
Zdobení slaných dortů a obložených talířů je věc čistě individuální a záleží na šikovnosti a trpělivosti každého jednotlivce. Je možné využít různá tvořítka, vykrajovátka, ale hlavně je nutná fantazie.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Moje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 39 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 47 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 54 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
inspirace na studene misy,
obložené taliře,
obložený talíř,
studená obložená mísa,
slavnostní studené obložené mísy,
obložené talíře a mísy,
obložené mísy recepty,
inspirace studene misy,
obložené mísy a talíře,
studené obložené mísy recepty,
studena zeleninova misa,
studený obložený talíř,
zeleninové mísy,
studené obložené mísy,
obložená zeleninová mísa,
studené talíře,
studená mísa inšpirace,
studene misy,
zeleninova mísa,
recept obložená zeleninová mísa
Suroviny:
zelenina,
salám,
šunka,
sýr
Komentáře (9)