Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 379 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,65 g |
Tuky | 162,86 g |
Vláknina | 56,97 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 5,24 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 213,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory a maso nakrájejte na kostky. Vše vložte do hrnce. Vsypejte celý pepř, nové koření, bobkový list a vegetu. Zalijte asi 1000 ml vody a uvařte do poloměkka.
Krok 2: Přidejte scezené fazole, rozetřený česnek, sůl i ocet. Na mírném ohni dovařte.
Krok 3: Špek či slaninu nakrájejte na kostičky a rozškvařte na pánvi. Přidejte drobně nakrájenou cibuli a mletou papriku. Za stálého míchání osmahněte a přidejte do polévky.
Krok 4: Mléko rozšlehejte se smetanou i moukou. Polévku zahustěte a ještě chvíli povařte. Dochuťte ji kečupem, hořčicí a solí. Ozdobte bylinkami.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Moje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 35 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 42 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 49 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka fa,
polévka s kečupem
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vegeta,
fazole bílé,
česnek,
sůl,
ocet,
špek,
cibule,
paprika sušená sladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
čerstvé bylinky
Komentáře (14)