Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 53 707 kJ / 12 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,40 g |
Tuky | 657,70 g |
Vláknina | 52,80 g |
Cholesterol | 2,74 g |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 1 500,50 g |
Postup přípravy
Tip: Po vytažení z trouby lze okraje potřít také mlékem (těsto zkřehne) a střed pokropit přepuštěným máslem smíchaným s rumem (nešetříme).
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašské frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKx0
Moje poznámka
Valašské frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKx0
Nejnovější recepty
Žampionové gnocchi
Přidáno před 21 minutami
Salámové rolky s lososem
Přidáno před 1 hodinou
Buffalo kuřecí křídla na grilu
Přidáno před 1 hodinou
Medvědí špenát
Přidáno před 1 hodinou
Kuskusový salát s uzeným tofu
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory s chřestem
Přidáno 26. 4. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 2 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 4 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 4 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 5 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 5 hodinami
Guláš na černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Kýta na černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
valašské frgále recept,
valašske kolače,
valašské frgále,
frgále,
koláče frgále,
valašská kuchyně recepty,
nejlepší frgále,
valašské frgály,
valašké frgále,
valassky kolac,
recept na frgály výborný,
výborné frgály,
výborné frgále,
frgaly,
valašská kuchyně,
forma na frgale,
recept na valasske frgale,
recept na valašské frgály,
nejlepší frgály,
vyborne valašské frgale
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
máslo,
cukr,
droždí,
žloutek,
mléko,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
skořice
Komentáře (17)