Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 849 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,65 g |
Tuky | 4,04 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tamarindová omáčka k uzenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgDz
Moje poznámka
Tamarindová omáčka k uzenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgDz
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 13 minutami
Květákový mozeček
vervla před 35 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 12 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 17 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 17 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 18 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Tématické fráze:
tamarinová omáčka,
šťáva k uzenému masu,
přílohy k uzenému masu,
sos k uzenemu,
příloha k uzenému masu,
tamarindová šťáva,
stava k uzenemu,
recepty s tamarindem,
uzené maso recepty,
co k uzenému,
uzené maso se sosem,
co k uzenýmu,
sos nebo omáčka k uzenému,
jak udělat sos k masu,
omáčky k vařenému masu,
sos k masu,
omáčka k uzenýmu masu,
recepty z uzeného masa,
omáčky k masu,
tamarinova stava
Suroviny:
tamarind sladký,
vývar,
zázvor čerstvý,
cukr třtinový,
chilli,
omáčka sojová,
koriandr sušený,
badyán,
skořice,
koření hřebíček
Komentáře (3)