Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládová srdíčka...

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenny

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 382 kJ /
1 764 kcal
Bílkoviny49,61 g
Tuky35,40 g
Vláknina2,04 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 1,35 g
Sůl1,14 g
Sacharidy310,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdíčka:
V míse ušleháme bílky, postupně přidáváme ml. cukr po lžících, až je vyšleháme do pěny, zašleháme žloutky - jeden po druhém, ještě chvíli šleháme a potom zamícháme mouku smíchanou se sodou a ořechy. Krok 2: Připravíme si plech vyložený papírem a těsto opatrně vylijeme, dáme péct na 200°C. Po upečení necháme vychladit a vykrojíme srdíčka formičkou na srdce, jedno srdíčko pokapeme trochu rumem, dáme marmeládu-jakoukoli-pak krém, položíme druhé srdíčko. Plech jsem dala menší, o velikosti 36 x 20 cm. Krok 3: Krém:
z mléka pudingu a cukru uvaříme hustý puding, vychladlý puding zašleháme do vyšlehaného másla.

Zveřejněno 15. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládová srdíčka...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXx3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládová srdíčka...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXx3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jak čtu, tak je to recept na 4 srdce, které se pak slepí po dvou kusech..Asi? Mezi to přijde ten krém..? Tak nějak? :-)

Třetí fotku bych dala jako první, tahle je moc ve stínu, není to tak dobře vidět ;-)

Nádherné! Asi si budu muset koupit formu na menší srdce. ;-):yes:

Krásné.:-K Chtělo by to ale trochu pečlivěji napsat recept. Já například nevím, co je K2. Na jak velký plech se těsto vylije, aby srdíčka byla tak vysoká:-? Nebo jsou slepená dvě dohromady:-? Jak je vykrájím:-? Těsta musí být strašně málo, krému z 250 g másla a 300 ml mléka na veliký dort. Kde ho uplatním, když na pár pufinek, které jsou viditelné, stačí jen trochu:-?

Tématické fráze:
srdicka, srdíčko, cokoladovy dort se srdicky, srdíčka s rumem, čokoládové srdíčko na dort, srdíčka z čokolády na na dort, čokoládová srdce s mandlemi recept, čokoladove srdička na dort, jak udelat srdicko z testa, čokoládové muffiny, čokoládová srdíčka na dort, zakusek srdicko recept, nastavovaný krém, srdíčka z těsta, podmáslí na krem, jak udělat dort srdíčko, recept na čokoládová srdíčka do formy, valentýnske recepty, čokoládová srdíčka na dorty, perníková srdíčka v čokoládě recepty

Suroviny:
vejce, cukr, mouka polohrubá, soda jedlá, ořechy mleté, mléko, pudink vanilkový, cukr, cukr vanilkový, máslo, čokoláda, k2 hmota

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu