Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Moje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 16 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 3 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 3 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 5 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 5 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 6 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 6 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 9 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 10 hodinami
Tématické fráze:
výroba baget,
domácí tmavá bageta,
baget,
bageta rustikální kořen,
recept na bagetu jak se peče,
domácí bageta na chlebíčky,
bageta recept,
domácí bageta v chlebíčkové formě,
recepty na bagety,
tmava veka,
recept na tmavou bagetu,
pšeničný preferment,
kde seženu lněné semínko,
domácí bagety na chlebíčky,
kombageta,
domaci bagety z tmave mohky,
recept na baget,
bageta,
bagetky s prefermentem,
vyrob si domabagetu
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)