Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,04 g |
Tuky | 22,88 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 84,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Moje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Nejnovější recepty
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 58 minutami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 32 minutami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 46 minutami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 1 hodinou
Vanilková zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 3 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 5 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka z kyselého zelí s uzeným,
karolína štěstí z kuchyně recepty,
zelnačka z kyselého zelí,
zelňačka,
výborná zelnačka,
jak uvařit zelňačku,
zelňačka z čerstvého zelí,
recept na dobrou zelnačku,
dobrou zelňačku,
jak uvařit dobrou zelňačku,
jak ochutit zelí,
recept na výbornou zelnačku,
zelňačka z kyselého zelí a uzeným,
zelňačka podle karolíny,
jak ochutit zelňačku,
sladká zelňačka,
polévka z čerstvého zelí,
moc kyselá zelňačka,
zelnačka z vyvaru,
selska zelnacka
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
brambory,
vejce,
cukr,
ocet,
masox hovězí,
masox slepičí,
smetana sladká,
smetana kysaná,
kmín drcený,
mouka hladká,
voda,
sůl,
petrželka
Komentáře (28)