Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládovo-ořechová bábovka

Čokoládovo-ořechová bábovka je dokonalá volba pro každého, kdo miluje spojení jemné čokolády s lískovými ořechy. Tato bábovka je vláčná, nadýchaná a plná bohaté chuti, kterou zvýrazní chuť čokolády i voňavých ořechů.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 675 kJ /
4 942 kcal
Bílkoviny111,70 g
Tuky214,80 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 896 mg
Sůl2,66 g
Sacharidy626,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vymažeme bábovkovou formu tukem a vysypeme hrubou moukou. Zapneme troubu na 170 °C. Krok 2: Žloutky, cukr a Heru vyšleháme, přidáváme mouku s práškem do pečiva střidavě s mlékem. Nakonec vmícháme ořechy a čokoládu, obojí jemně nastrouhané. Pak lehce vmícháme do těsta pevný sníh z bílků. Krok 3: Těsto nalijeme do formy, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 170 °C asi 50 minut.

TIP: Jak vyklopit bábovku, které se nechce z formy

Zveřejněno 23. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BE4Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BE4Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ořechová bábovka, ořechovočokoládová bábovka, čokoládovoořechová bábovka, ořechová bábovka z hery, recept na ořechovou bábovku, čokoládový babovka, ořechovo-čokoládová bábovka, ořechové mafiny, čokoládova babovka recept, bábovka s ořechy, ořechovo-čokoládová bábovka recept, ořechova bábovka recept, orechova babivka, cokoladova bábovka, ww.řechová bábova.cz, orechovocokoladova, top recepty ořechová bábovka recept, čokoládova babovka z hery, recepty na ořechové na bábovky, recepty s ořechy

Suroviny:
tuk hera, cukr moučkový, vejce, mouka hrubá, čokoláda hořká, ořechy lískové, prášek do pečiva, mléko, tuk, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu