Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Moje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 58 minutami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 34 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 6 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 6 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
výroba baget,
domácí tmavá bageta,
baget,
bageta rustikální kořen,
recept na bagetu jak se peče,
domácí bageta na chlebíčky,
bageta recept,
domácí bageta v chlebíčkové formě,
recepty na bagety,
tmava veka,
recept na tmavou bagetu,
pšeničný preferment,
kde seženu lněné semínko,
domácí bagety na chlebíčky,
kombageta,
domaci bagety z tmave mohky,
recept na baget,
bageta,
bagetky s prefermentem,
vyrob si domabagetu
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)