Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 9,33 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Moje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 10 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
polévka z nutrie,
nutrie recepty na zelenině,
facebook přihlásit se,
facebook přihlásit se,
hlava z nutrie,
maso z nutrie prodej,
nutrije,
grilovaná nutrie,
recepty z masa nutrie,
polívka z nutrie,
prodej masa z nutrie,
recept na nutrii na zelenině,
nutrie vaření,
jak upravit nutriji,
nutrie na zelenině,
tuhá nutrie,
řízky z nutrie,
nutrie polevka,
pastika z nutrie,
vaření z nutrie
Suroviny:
hlava z nutrie,
hlava králičí,
ocásek z nutrie,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
celer,
petržel,
mrkev,
sůl,
podravka,
voda,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (11)
Ještě pro Nikolek: zkus hlavu opéci a pak udělat vývar, je silnější a voňavější