Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 443 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,30 g |
Tuky | 26,00 g |
Vláknina | 23,35 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 160,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB0A
Moje poznámka
Bábovka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB0A
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 11 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 20 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 2 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 3 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 10 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 10 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 11 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 12 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 12 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 14 hodinami
Tématické fráze:
houby recepty,
bábovka z hub,
recept s houbami,
houbové recepty,
mělněné vepřové maso se se žampiony,
houbova babovka,
babovka z masa a houbami,
sekana v babovkove forme,
točena bábovka,
cesnekova babovka,
sekana z melneneho masa,
recept na melnene maso,
recept na krůtí mělněné maso,
vepřové mělněné recept,
recepty z mělněného masa,
kuřecí bábovka s houbami,
recepy s houbama,
vaječný nákyp z rohlíků
Suroviny:
maso drůbeží,
rohlík,
mléko,
vejce,
cibulka lahůdková,
sůl česneková,
podravka,
hříbky sušené,
sádlo,
cibule
Komentáře (23)