Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí pizza a la Czech Republic

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

keksik

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: Podle toho jak velcí jedlíci jste!

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 679 kJ /
2 313 kcal
Bílkoviny80,36 g
Tuky21,32 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy440,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Necháme vzejít kvásek, přidáme všechny ostatní ingredience. Vypracujeme hladké těsto. Necháme odležet 1 hodinu. Pak rozdělíme těsto na 3 části a z každé části vyválíme ovál. Na každý dáme co se nám zlíbí. Krok 2: Ale jestli mohu doporučit, tak já volím nivu, na ní pokladu kousky anglické slaniny či šunky, pokladu cibulí a nakonec zaliji smetanou.

Zveřejněno 19. 3. 2013

Poznámka autorky keksik

Vím, že kynuté těsto umí každý, ale chci, abyste věděli, že když si pizzu uděláte doma, chutná úplně stejně, jako ta koupená a za ty peníze jich můžete mít klidně 10. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9XR3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9XR3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (41)

aadulka:jestli se chcete vychloubat jděte do IQ soutěže ... každý není dokonalý jako vy !!! :-!:-)) jo a je tam napsáno ala Czech Republic takže jestli se vám něco nezdá tak si tam vajíčko nedávejte.... ale je to recept autora který tam asi vajíčko dává když tak si použijte jiný recept................:-K

Monika S. 20. 3. 2013 17:37
Hned zítra ji udělám k večeři:-p Už se na ní těšíme :yes:

Prosím o ukončení diskuze netýkající se receptu jako takového. Vše potřebné bylo řečeno. Další komentáře typu "gramatika apod" budou mazány. Pokud chcete, udělejte si diskuzní forum. Děkuji za pochopení

Že Vás to baví takhle se hašteřit, asi nemáte nic užitečnějšího na práci.

jana:Já už koukám teď jako vyoraná myš....vůbec jsem netušila,že je to až tak :-//

Majka8: :-)) až tady všechno poznáš to budeš teprva koukat :-)):-D:-D

1974andrea: tak já myslím, že kdo sem občas chodí, leccos pochopí ;-) A i kdyby ne, může požádat někoho, kdo sem chodí denně. (Mluvím o uživatelce Majce, jistě tu není poprvé) ;-)Přijde mi divné psát: "Bojím se, že budu pranýřována za pravopis" Internet užívat umí, tam lze toho také spoustu najít, když si není jistá. :-)

spagetka:To je fér jednání,tak bych byla spokojená i já,máte naprostou pravdu:yes:

zizala: Promiň, ale já pokud přijdu na chybu v aktivovaném receptu, tak ji bez řečí opravím. Každý jsme jen člověka a každý se může přehlédnout. nebudu pátrat, kdo ho aktivoval, ale opravím.

x.XXX.x:To by ovšem muselo být veřejně známo, kdo moderatoři webu jsou a jaké jsou jejich pravomoci;-)

x.XXX.x:Já to tu ještě tak neznám,nevěděla jsem že to tak jde.

1974andrea: S upozorňováním pomocí SZ nemám dobré zkušenosti. Rychlejší je chybu opravit. Byly doby, kdy jsem honem honem opravovala recept, aby si chyb nevšiml někdo "neregi" a neměl k tomu poznámky. Pak jsem zjistila, že to není dobré. Někteří autoři začali příliš spoléhat na "všemocné" moderátorky a nijak si s prezentací svého receptu nelámali hlavu.

P.S.: Tento recept jsem neschvalovala já, tudíž odmítám opravovat, co někdo schválil v tomto stavu ;-)

Opraveno a tím bychom mohli diskuzi o gramatice ukončit a vrátit se k vaření.

Majka8: to o slátaninách nebylo na vás, ale všeobecně. Neustále tu vidím samé: "jestly, kdyš atd." ;-) Pokud se chyb v receptu týká, můžete přece poprosit moderátorku, aby to po vás zkontrolovala, ne?

:yes::yes::yes:1974andrea:

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
pizza s vajíčkem, domaci pizza, náklady na výrobu pizzy, domácí pizza s vajíčkem, pizza od majka, pizza la crema recept, domácí pizza tři, náklady na výrobu pizza, domácí pizza těsto, domácí bezmasa pizza, rozdělíme si byt ty budeš koukat, domácí pizza s vajíčkem příprava, la piza, pizzu s vajickem, recept na pizzu s vajíčkem, vajicko na pizze, výrobní náklady na pizzu, pizza vajičko, vyroba pizzy naklady, pizza pro blbečky

Suroviny:
mouka polohrubá, droždí, mléko, vejce, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu