Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na topinky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vlada2

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: asi 20

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 069 kJ /
1 211 kcal
Bílkoviny121,10 g
Tuky69,81 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,30 g
Sůl2,90 g
Sacharidy24,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a papriku pomeleme na velké šajbě (nebo nakrájíme), dáme smažit na pánev s olejem. Krok 2: Mezitím umeleme očištěná játra (nebo nakrájíme asi na 1 cm kostičky) a přidáme k cibuli. Krok 3: Po osmažení přidáme česnek, sůl, smetanový sýr, který necháme rozpustit. Výborné na opečené tousty nebo topinky.

Zveřejněno 16. 9. 2009

Poznámka autora vlada2

Rychlé a levné (do 50 Kč i s chlebem).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na topinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyAr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na topinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyAr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

právě jsme povečeřeli :-)jen jsem neměla pálivou papriku, tak jsem přidala tekuté čili - ale málo:-/:-) už dlouho jsem měla chuť na topinky a jsem ráda, že jsem tuhle dobrůtku našla :-p i můj muž si pochvaloval ;-) díky :-) dávám bodíka :yes:

Neznám a udělám:yes:kuřecí játra dokupujeme stále.Je to vděčná surovina:-))Dávám bod a ukládám:yes:+1

Dobrota :yes:

Jo a pro monikaK: Ty papriky jsou myšleny čerstvé!

:-D Děkuji za uvítání, budu se snažit Vám předávat zkušenosti z našeho klubu Vařečka. Scházíme se už 6let vždy v pátek navečer v naší oblíbené hospůdce, kde nám fandí a nechají nás ty naše výtvory pojídat. Teď mě napadly právě zavařované uzené jazyky od Jany. Seženu recept a dám ho sem. Takže všem dobrou chuť!!!;-)

Recept znám a je to opravdu moc dobré:yes:už jsem dala bodík:yes::-p

:yes::yes:Dělám to podobně,jen nic nemelu a přidávám kečup,oregano,nedávám papriku mletou a dávám zeleninu,jakou mám doma,i mraženou,ten tavený sýr je v tom úžasný:yes:dobré i na špagety:-p

No, taky doufám, vlado2, že tohle není tvůj poslední recept!;-)

Vlado2, vypadá to dost jedle-asi vyzkouším:-p. Zároveň tě tady vítám mezi námi a přeju ti, ať se ti tu moc líbí a najdeš tu plno dobré inspirace. Tak do toho a s radostí:-D
Dávám ti bodíka:yes:

As máte pravdu. Já použil papričky ze zahrádky. Navíc miluji extra strong jídla.:-p

To se mi teda fakt líbí!!!! Něco, jako sýrový tatarák, akorát, člověk by asi musel v obchodě kousnout do papriky, aby věděl, jestli štípe, dala bych rovnou čili papričku, nebo tekuté čili. Tak to si vyzkouším!!:yes:

Tématické fráze:
kuřecí játra na topince, játra na topince, topinka s játrou, topinky s kuřecími játry, topinky s játrou, topinka s kuřecími játry, kuřecí játra s topinkou, směs na topinky z kuřecích jater, směs na topinky z jater, játra s topinkou, játra na topince recept, výborné topinky s játrou, sýrový tatarák, recept játra na topince, játra na cibulce s topinkou, směs z jater na topinky, kuřecí játra na cibulce s topinkou, kuřeci jatra recept, kuřecí játra s topinkou, játra na cibulce na topinky

Suroviny:
olej, játra kuřecí, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, sýr smetanový, sůl

Přidat fotografie receptu