Suroviny
Porce: menší bochník chleba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 490 kJ / 2 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 550,50 g |
Postup přípravy
15 minut odpočívat. Krok 4: Těsto přeložíme na třetiny "zvrchu a zespodu" a na třetiny "zleva a zprava". Necháme utěrkou zakryté odpočívat 30 minut. Krok 5: Poté ještě dalších 30 minut, ale to už si zapneme troubu na 230 °C a tu druhou půlhodinu v ní necháme nahřát skleněný pekáč, nebo jakoukoli uzavíratelnou mísu vhodnou do trouby (cca o objemu 2 l). Krok 6: Těsto pak přendáme do horkého pekáčku, můžeme zase nahoru něčím posypat. Pečeme 30 minut při 230°C. Pak sundáme pokličku a pečeme ještě dalších 15 minut.
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqZ6
Moje poznámka
Chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqZ6
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 2 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 2 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 2 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 2 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 4 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 6 hodinami
Tématické fráze:
chleba bez hnětení,
chléb bez hnětění postup,
chléb bez hnětení,
překládání chleba,
chleba bez hnětení recept,
bezlepkový chléb bez hnětení,
celozrnný chléb bez hnětení,
recept na chleba bez hnětení,
prekladany chleb,
chleba bez bez hnětení,
prekladany chleba,
bezlepkový chleba bez hnětení,
celozrnný chleba bez hnětení,
chleb bez bez hnětení,
domácí chléb recept bez hnětení,
recept na chleba,
chléb bez hnětení recept,
recept chleb bez hnětení,
recept na chléb bez hnětení,
recept chleba bez hnětení
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
sůl,
kmín drcený,
cibulka,
česnek,
bylinky,
semínka sezamová,
škvarky,
voda
Komentáře (21)