Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort s čokoládou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Dort jsem dostala k narozeninám, pekla ho známá. Přidávám fotky pro ty, kteří dorty pečou, jen jako inspiraci. Krok 2: Dort je pařížský a ozdoby jsou z čokolády.
Doufám, že to nevadí, když jsem ho nepekla já.

Zveřejněno 21. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4vWJ

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4vWJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Ten je krásný :yes::yes::-K

Bibinka:no právě, já taky ;-(. Není pro mě problém dort upéct, ale nazdobit ho. Jsem výtvarný antitalent ;-(. A to známá není ani cukrářka, všechno se naučila sama. Je to hold talent :yes:;-):-)

Irulko, toto je dortík mých snů a chtěla bych ho umět, ale už se to nenaučím, teda to zdobení:-( Tvá známá je nesmíérně šikovná a dort má všechny nej......je decentně nádherný. Dávám 12.bod:yes:

Irrena:no ten já bohužel neznám ;-(;-)

Je moc krásný:yes::yes::yes:Taková mašle se mi sice jednou povedla, ale potřebovala bych přesný návod;-)

Tak to je nádherná práce!:yes::yes:+

Nadhera..:-O:yes:

Tak to je přepychová nádhera;-):-K:yes:

Jééééé :-p

:-K Nádhera :yes:

Krásné :yes:

Dort pro čokoholiky, krásně ozdobený :yes::yes:

Tématické fráze:
čokoládové ozdoby na dort, jak ozdobit čokoládový dort, dorty recepty, čokoládový dort, dort s čokoládou, jak ozdobit dort čokoládou, recepty na dorty, cokoladove ozdoby na dorty, čokoládové dorty recepty, čokoladové dorty, jak nazdobit čokoládový dort, dorty s cokoladou, ozdobit pariz dorty, ozdobené dorty, jak vyrobit čokoládové ozdoby na dort, dort s čokoládama, čokoládový dort s čoko trubičkami, čokoládové ozdoby na dort postup, čokoládový dort#utm_content=lista, čokoládový dort recept

Suroviny:

Přidat fotografie receptu