Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s houbami a paprikami

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 473 kJ /
4 176 kcal
Bílkoviny142,41 g
Tuky219,28 g
Vláknina22,62 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 5,12 g
Sůl12,75 g
Sacharidy399,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na směsi másla a oleje zpěníme na proužky pokrájenou cibuli, plátky česneku, přidáme pokrájené houby, proužky paprik, anglickou slaninu, osolíme a dusíme téměř doměkka. Krok 2: Těstoviny uvaříme podle návodu "na skus",promícháme s připravenou směsí, dochutíme, zalijeme šlehačkou, posypeme nastrouhaným eidamem, poklademe kousky mozzarely a dáme zapéct.

Zveřejněno 16. 9. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q0D9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q0D9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

no to je další krása z hledáčku Marušky.. paráda:-K:-K:-K:yes::yes::-)

Pane Bože, moc děkuji za pochvaly, ani si to nezasloužím :-8:-8, ale mám velkou radost. :-)).
vybusna - k jídlu to je:-D:-D

ja stale pisem, ze marisine fotky mozu ist priamo do nejakej kucharskej publikacie ako ilustracie....s tym rozdielom, ze jedlo na fotkach v kucharskych onych byva udajne skoro nejedle, ze v ramci toho, aby to jedlo vypadalo co najkrasnejsie a najsviezejsie, zelenia a ovocie s farbou...tak tie jedla fotia polosurove...neviem co je na tompravdy....a som presvedcena ze marisine fotky, okrem toho ze su prekrasne, tak jedlo na nich chuti uzasne.

Upřímně - já se divím, že ji ještě nikdo neoslovil. ;-)Skutečně, neoddiskutovatelný talent...
A Bibi - díky, mně to tak nějak pěkně vychází, ovšem víceméně náhodou. Maris je "profík". :yes:

Krásná fotka opravdu a Eli, když to říkáš zrovna ty, která dělá taky senza fotky, vezmi to jako vedlejšák;-)

To je tak přepychová fotka, Maris!!! Možná už jsem to někde napsala...ale mohla by jsi se tím živit. :-)

maris, to je super!! Možná jsi mne inspirovala na zítřejší oběd. Mám v mrazáku poslední houby, že bych to prubla? Vlastně mám v úmyslu dělat klasické šunkafleky s uzeným, ale tohle fakt vypadá dobře:-p:yes::yes:

Nádherná fotka a jídlo skvělé:yes: 2.

:yes::yes:+
A zase tak úžasně jedlá fotka!:-8

Tématické fráze:
těstoviny s houbami, fleky s houbama, šunkafleky s houbami, šunkafleky s houbama, těstoviny s houbamy, fleky s houbami recept, těstoviny s houbama, těstoviny s paprikou, houby s těstovinami recept, téstoviny z houbami, těstoviny s houbami a smetanou, houby těstoviny, houby těstoviny recept, testoviny s houbami a paprikou, šunkofleky s houbami, šunkofleky s paprikou, papriky s houbamy, těstoviny papriky, těstoviny s houbami recept, těstoviny paprika

Suroviny:
flíčky, houby lesní, slanina anglická, kapie červená, paprika čerstvá zelená, cibule, česnek, smetana ke šlehání, sýr eidam, sýr mozzarella, olej, máslo, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu