Suroviny
Porce: porce pro dva
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 515 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,48 g |
Tuky | 13,56 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 143,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme vejce, mléko a společně s třtinovým cukrem je ušleháme, potom přidáme pohankovou mouku a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme mletou skořici ( množství jak máme rádi ). Těsto necháme chvilku odstát.
Zveřejněno 14. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečné lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6VJN
Moje poznámka
Výtečné lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6VJN
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 9 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 23 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
lívanečky recept,
livanečky z pohankové mouky,
lívanečky,
lívanečky top recepty,
pohankové lívanečky,
výtečné recepty,
recept lívanečky,
lívanečky s pohankovou špaldovou moukou,
recept livanečky z pohankové mouky,
lívanečky top,
špaldové lívanečky,
livanečky ze špaldové mouky,
recepr lívanečky,
top recepty lívanečky,
pohanka recepr,
top lívanečky,
pohankové livanečky top recepty,
výtečné,
livance recepr,
recepr na rybizovou marmeladu
Suroviny:
mouka pohanková,
vejce,
mléko,
cukr třtinový,
prášek do pečiva,
skořice mletá
Komentáře (6)