Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,62 g |
Tuky | 11,34 g |
Vláknina | 9,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném tuku.
Krok 2: Zalijeme vývarem a vaříme ne úplně do měkka .
Krok 3: Okořeníme, přidáme nudle, bylinky, případně tu kari pastu, zahustíme a dovaříme dle naší chuti do měkkosti zeleniny. Dobrou chuť.
Zveřejněno 27. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXqR
Moje poznámka
Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXqR
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 1 hodinou
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 13 hodinami
Tématické fráze:
porkovo kedlubnova polevka,
porkovokedlubnova polévka,
tncz nova červená řepa
Suroviny:
brambory,
kedlubna,
řepa červená,
pórek,
česnek,
tuk,
pasta kari červená,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
nudle,
bylinky,
hraška,
vývar
Komentáře (10)