Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 535 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,31 g |
Tuky | 16,48 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 913 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 43,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové jazýčky pro mlsné hubičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkkg
Moje poznámka
Vepřové jazýčky pro mlsné hubičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkkg
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 52 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové jazýčky,
top recepty pro mlsné jazýčky,
recepty vepřový jazyk,
vepřové jazyky recept,
recept na vepřové jazyky,
mlsný jazyk,
veprovy jazycek recept,
vepřový jazyk recept,
mlsné jazýčky,
vepřový jazyk s marinádou,
rajčata pro mlsný jazýčky,
marinada na veprovy jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
veprové jazýček,
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazýček,
mlsný jazýček,
veprova jazycky,
vepřove jazyk,
recepty pro mlsně jazyky
Suroviny:
jazyk vepřový,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
olivy,
rajče sušené v oleji,
česnek,
máslo,
olej ze sušených rajčat,
omáčka sojová sladká,
sůl,
pepř mletý,
alobal
Komentáře (14)