Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 803 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,05 g |
| Tuky | 35,45 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 502 mg |
| Sodík | 4,66 g |
| Sůl | 10,90 g |
| Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
Moje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 18 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 21 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 26 minutami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 3 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Tématické fráze:
bigoš,
bigos polski,
polsky bigos-recept,
polévka bigos,
bigos recept,
bigus,
polský bikoš,
bikos recept,
recept polský bigos,
polska kuchyně recepty,
recept na bigos,
jak uvařit bigus,
recept bigoš,
bikoš po polsku,
bikoš recepty,
polské recepty,
pravý bikos,
bikos polevka,
vykysané zelí,
polská polévka bigos
Suroviny:
sádlo,
cibule,
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
klobása,
zelí sterilované,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
koření divoké,
sůl,
pepř mletý,
jíška
Komentáře (32)
Jitkas: Přesně tak
Tak už to nepitvajte, toto jedlo si to nezaslúži.