Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 966 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,00 g |
Tuky | 45,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda plněná po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXRp
Moje poznámka
Hovězí roláda plněná po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXRp
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 18 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
výborná hovězí roláda,
hovězí roláda recepty,
plnena hovezi rolada,
hovězí roláda plněná,
hovězi rolada,
roláda z hovězího pupku,
roláda z hovězího masa,
plněné hovězí rolády,
hovězí roládky,
hovězí maso po italsku,
hovězí roláda plněná recepty,
hovězí roláda na víně,
plnené hovězí roládky,
hovězí rolády,
zabalení rolády,
recept na hovězí roládu,
hovězí rolada recept,
hovězí pupek po po italsku,
výborne hovězí rolády,
rolada spupku
Suroviny:
pupek hovězí,
klobásky salsiccia,
hořčice pikantní,
cibule,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (9)