Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 966 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,00 g |
Tuky | 45,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda plněná po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXRp
Moje poznámka
Hovězí roláda plněná po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXRp
Nejnovější recepty
Jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 9 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 10 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 10 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 11 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 12 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 13 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 15 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 17 hodinami
Tématické fráze:
výborná hovězí roláda,
hovězí roláda recepty,
plnena hovezi rolada,
hovězí roláda plněná,
hovězi rolada,
roláda z hovězího pupku,
roláda z hovězího masa,
plněné hovězí rolády,
hovězí roládky,
hovězí maso po italsku,
hovězí roláda plněná recepty,
hovězí roláda na víně,
plnené hovězí roládky,
hovězí rolády,
zabalení rolády,
recept na hovězí roládu,
hovězí rolada recept,
hovězí pupek po po italsku,
výborne hovězí rolády,
rolada spupku
Suroviny:
pupek hovězí,
klobásky salsiccia,
hořčice pikantní,
cibule,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (9)