Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 264 kJ / 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,96 g |
| Tuky | 10,19 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 629 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Moje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 49 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečená hovězí kližka,
pomalu pečené hovězí maso,
pečená kližka,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka pečená,
pomalu pečené hovězí,
klizka recepty,
hovezi klizka recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovezi klizka,
pomalu pečené hovězí recept,
hovězí guláš pomalu v troubě,
vepřová kližka,
klizka recept,
telecí kližka pečená,
pomalu pečený guláš,
hovězí líčka pomalu pečená,
recept na hovězí kližka,
recept na hovězí kližku,
pecena kliska
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
mrkev,
smetana na vaření,
nať petrželová,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř,
vývar,
sádlo vepřové
Komentáře (21)
...děkuji za zpětnou vazbu a jsem rád, že chutnalo
... souhlasím