Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 398,20 g |
| Tuky | 96,68 g |
| Vláknina | 1,62 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 3,85 g |
| Sůl | 9,06 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo8
Moje poznámka
Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo8
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 27 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 47 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
tv barandov vaření,
tv barandov recepty,
kuřecí roládky,
tv barrandov recepty,
barandov recepty,
barandov vaření,
vaření na tv barandov,
vaření tv barandov,
barrandov recepty,
barrandov vaření,
kuřecí roláda,
tv barandov.cz,
tv barandov,
barrandov.cz recepty,
vareni barandov,
tv barandov-vaření,
barandov,
barrandov-recepty,
vaření na tv barrandov,
barandov.cz
Suroviny:
prsa kuřecí,
paprikáš,
jadel,
smetana ke šlehání,
krenex,
mouka hladká,
mléko,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (28)
Šavli, ta tvoje je také parádní - holky, to jste klidně mohly dát jako samostatné recepty
a ještě...neměla jsem ani kuřecí prsa,ale steak
Do výpeku je dobré přidat kousek másla (podle toho, kolik používáš oleje na opečení - já dávám málo oleje, proto to máslo), pěkně seškrábnout všechny přípečky do prostředka pánve, zasypat moukou - na dvě porce bych dala jen jednu rovnou lžíci, promíchat (dělají se žmolky, ale nevšímej si jich) a pak zalít trochou tekutiny, rozšlehat, počkat, až šťáva vezme var a podle potřeby tekutinu dolít (téhle fázi tam ještě mohou být pucky, ale neboj, ony zmizí). Když jí dáš moc, necháš šťávu bublat a redukovat, když málo a omáčka je hustá, tekutinu přileješ. Pak ochutnáš, ochutíš a máš hotovo. Také jsem ji nějaký čas trénovala, ale fakt na tom nic není. Přeji ti hodně úspěchů a chutných omáček...
Vicemene uplne jednoduche jidlo, ale krasne pripravene a nazdobene, uplne se sbihaji sliny a srdce se smeje
A k TV Barrandov ... my máme digitální TV asi týden
Budu ráda, když si něco uvaříte, doufám, že svoje "pokusy" formuluju podrobně a srozumitelně... Kromě prvotního nápadu na tom nic není...
Dnes jsem koukala od 19hod na TV Barrandov na šou Hell's Kitchen s Gordonem Ramsaym - baječná kuchyňská šou a tvá jídla jsou podobného stylu, jaký prezentuje i on. Už jsem to tu psala jednou - ty máš prostě jídla z vyšší gastronomie. A navíc ten umělecký přístup k fotkám.