Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 473 kJ / 10 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,10 g |
Tuky | 696,40 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 925,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: 12 bielkov vyslahame s cukrom do tuheho snehu.
Krok 2: Pridame mlete orechy a kakao. Opatrne zamiesame.
Krok 3: Masu rozdelime na tri casti a na vymastenom a vysypanom plechu upecieme tri platy.
Krok 4: Do smotany pridame cukor s kakaom a nechame zovriet. Nechame dokonale vychladnut.
Krok 5: Maslo vymiesame do penista a po trochach primiesavame uvareny krem. Vyslahame.
Krok 6: Na kastrolik s vriacou, resp. horucou vodou polozim misku kde sa pomaly rozpusta Cera s varovou cokoladou.
Krok 7: Upecene platy naplnim kremom.
Krok 8: Povrch polejem cokoladou. Po zatuhnuti cokolady, robim este cikcaky s frkancov cokolady.
Zveřejněno 11. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bohemka plnená parížskym krémom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgr
Moje poznámka
Bohemka plnená parížskym krémom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgr
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno 18. 4. 2025 13:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 30 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 55 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
grilazove trubicky,
dort bohemka,
bohemka dort,
koláč bohemka,
parizsky zakusok,
výrobní postup dortů,
řezy bohemka,
žilinské řezy,
plněné laskonky recept,
parizsky krem,
parizskykrem,
bohémka koláč,
pařížsky dort,
bohemky rezy,
krémové zákusky,
zákusok s parížskou šľahačkou,
bohemky kolac,
falošný parížsky krém,
moučník bohémky,
moučniky od slovenské mamičky
Suroviny:
bílek,
cukr,
ořechy mleté,
kakao,
smetana,
cukr krystal,
kakao,
máslo,
čokoláda,
tuk
Komentáře (9)