Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 542 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
Tuky | 65,76 g |
Vláknina | 20,43 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na řecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYg0
Moje poznámka
Pangasius na řecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYg0
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 43 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 5 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
ryba na řecký způsob,
příprava ryb na řecký způsob,
rybí filé na řecký způsob,
filé na řecký způsob,
pangacius na řecký způsob,
řecké recepty,
pangasius recepty,
panganus na řecký způsob,
pangacius po řecku,
ryby na recky zpusob,
řecké ryby,
pangasius,
prcepta za file-pangasios,
recka kuchyn,
maso na řecký způsob,
řecké filé,
recepty na pangacia,
filé po řecku,
recke recepty ryby,
na řecký způsob
Suroviny:
pangasius,
olej,
česnek,
cibule,
rajče,
máslo,
citron,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
petrželka zelená,
sýr tvrdý
Komentáře (17)