Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 937 kJ / 7 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,07 g |
Tuky | 466,68 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 3,06 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 672,70 g |
Postup přípravy
Upečené korpusy necháme na mřížce vychladnout. Krok 3: Na krém č.1 svaříme smetanu s čokoládou a necháme vychladnout. Potom se zakysankou celé vyšleháme do krému. Krok 4: Na krém č.2 ušleháme všechny ingredience. Krok 5: Na krém č.3 svaříme z mléka, cukru a pudinkových prášků pudink, který necháme pod fólií vychladnout. Změklé máslo vyšleháme do pěny a vychladlý pudink po lžících zašleháme. Krok 6: Korpus z pekáčku 2 x prořízneme, prokapeme svařenou šťávou, promažeme prvním krémem a sestavíme. Kulaté korpusy z kastrolků příčně rozpůléme a pak ještě třikrát podélně. Také prokapeme šťávou a promažeme. Krok 7: Postavíme na korpus z pekáčku oblouky nahoru. Celé omažeme máslovým krémem, uhladíme a dáme zatuhnout do druhého dne.
Druhý den vezmeme asi 600-700 g potahové hmoty a hnědou gelovou barvou a hořkým kakaem obarvíme na žádaný tón. Rozválíme na cca 0,4 cm tloušťky, poměříme s dortem a vykrojíme horní plát, který pokryje hřbet a delší strany. Pomocí kolečkem na pizzu okrojíme, odstříhneme nůžkami. Krok 8: Pomocí papíru si uděláme šablonu kratších boků a z vyválené hmoty vykrojíme boky. Přitiskneme k dortu, upravíme nůžkami velikost a celý dort uhladíme. Nahoře uděláme tlakem podlouhlý žlábek na zip. Krok 9: Z brambor si uděláme tiskátka se znaky Louis Vuitton. Ty natíráme tekutou jedlou zlatou barvou a potiskáme jimi kabelku. Poupravíme štětečkem. Krok 10: Obarvíme si cca 200 g hmoty na béžovo. Z kousku vyválíme pravidelnou žížalu a tou pomocí alkoholu zakryjeme spoje na kratších bocích. Krok 11: Potom vyválíme pás dlouhý jako žlábek na zip. Do něj vtlačíme zip a přejedeme ho válečkem, aby se vzor zipu otiskl. Okrojíme přebytečnou hmotu a zip pomocí alkoholu přilepíme na tašku. Z kousíčku hmoty vymodelujeme jezdce a přilepíme k zipu. Potřeme zlatou barvou, aby vznikl kovový efekt. Krok 12: Z béžové hmoty vykrojíme úchyty na uši tašky. Prošijeme je rádlem na střihy a přichytíme pomocí alkoholu na boky kabelky. Dva dny předem jsme si udělali spojovací kroužky ve tvaru obdélníčku. Je to uválená žížalka, vytvarovaná do požadovaného tvaru, slepená a nakonec potřená zlatou barvou. Krok 13: Nakonec uděláme ze dvou pruhů uši, které uchytíme do spojovacího kroužku a zafixujeme alkoholem.
Zveřejněno 29. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort kabelka Louis Vuitton
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yqA
Moje poznámka
Dort kabelka Louis Vuitton
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yqA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 10 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 5 minutami
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 47 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 4 hodinami
Koka sušenky
faluska před 4 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Tématické fráze:
dort kabelka,
dort ve tvaru kabelky,
dort kabelka postup,
kabelky luis viton,
dort jako kabelka,
postup na dort kabelka,
kabelka dort,
božské dorty od markéty kabelka,
dorty ve tvaru kabelky,
dorty kabelky,
dort kabelka lv,
dorty kabelka,
luis viton kabelky,
luis viton,
kabelky lv napodobeniny,
dort - kabelka postup,
kabelka luis viton,
kabelky lv,
dort kabelky,
louis viton
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
esence rumová,
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
esence mandlová,
smetana ke šlehání,
čokoláda hořká,
smetana kysaná,
pudink čokoládový,
smetana kysaná,
smetana ke šlehání,
pudink vanilkový olé bez vaření,
máslo,
pudink čokoládový,
cukr krupice,
mléko,
pomeranče,
cukr
Komentáře (78)