Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 147 kJ / 2 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,89 g |
Tuky | 138,09 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 484 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 52,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xw7
Moje poznámka
Hovězí líčka s česnekem, paprikami a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xw7
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 20 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
býčí líčka,
hovězi lička a úprava,
hovězí na česneku,
hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
úprava hovězích líček,
recept na hovězí líčka,
hvězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovezi po burbunsku,
licka recept hovězí,
hovězí recepty,
jak udělat hovězí líčka,
uprava licek,
hovezi lička uprava,
líčka na česneku,
hovezilicka,
hovězí líčka s rozmarýnem, paprikou,
úprava hovězí líčko,
recepty z býčích líček
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
špek,
máslo,
česnek,
rozmarýn,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
paprika čerstvá zelená,
protlak rajčatový,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
mouka hladká
Komentáře (36)