Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákový zdravý salát

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pejli Pejli

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie553 kJ /
132 kcal
Bílkoviny6,80 g
Tuky1,33 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy17,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Salátovou okurku, hlávkové zelí, cherry rajčátka si nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Přidáme jemně nasekanou jarní cibulku a kukuřici (podle sebe, jak kdo má rád). Krok 3: Tuňáka zbavíme štávy a přidáme k zeleninové směsi. Krok 4: Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a zjemníme jogurtem. Podáváme s celozrným pečivem

Zveřejněno 7. 6. 2013

Poznámka autorky Pejli

Lehký, zdravý a osvěžující salátek

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákový zdravý salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpq3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákový zdravý salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpq3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Ten je :yes::-p

Zkusila a je moc dobrý, doporučuji :-) děkuji za recept.

Když se hubne, tak se hubne:-O ale takhle si žrat o dietě, to si nechám líbit:yes: namísto hlávkového byl po ruce římský salát, tak snad neva že je to vidět na fotce:-Obod!:yes:

vypadá skvostně:yes::yes: já bych až tak zdravě nemusela, a klidně bych šla do tuňáka s oliváčem:-8:-D:-D

:yes::yes:;-):-p

Pejli: A to máš fuk, vícezrnný, celozrnný..:-D

Děkuji všem moc za milé komentáře. Hold jsem nejdříve musela získat praxi, jak ve focení, tak ve vaření :-8 a taky dostat odvahu, abych zde recept zveřejnila :-D. Jinak mami, jde vidět, jak mě posloucháš, je to vícezrný chléb 4aktiv :-), koupený v albertu za 20 kč v akci :-D a není opečený :-8

Nadja: Nadi, mluvily jsme o tom, taky jsem říkala, jestli to není spálené. Je to nějaký celozrnný chleba opečený v toustovači;-)

:-p:yes::yes:

Pavli, salátek OK, ale co to máš za pečivo - vypadá jak kus dortu.:-O:-D

Pavlí, salátek vypadá moc pěkně. Máš 9.bod:yes:

spagetka::-D:-D:-D chudera hladová!!:-D

Jana Remkova: no jo, někdo ji musí dát najíst, když to mamka nezvládá, cháááá :-D:-D:-D:-D.
Ne vážně, líbí, tuňáka milujem a je tam všechno :-p:-p:yes::yes:

Noo, zase inspirace! Ty se teda dcero má nezdáš!:-D Začínáš být tvrdá konkurence:-D

:-p:-p:yes:+5

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
salát z tuňáka recept, tunákový salát recept, tuňakovy salat, zdravy salat, zdrave saláty, tunak salat, recept na salat z tunaka, zdravý salát s tuňákem, zdravé recepty tuňák, zdravé saláty recepty, salat z tuňáka, recept na tuňákový salát, salat s tunáka, zdravé recepty z tuňáka, salat tunak, zdravé recepty s tuňákem, zdravý salát recept, tuňákový dort, tuňák zdravé recepty, salát s tuňákem

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, okurka salátová, cibulka jarní, zelí hlávkové, kukuřice ve slaném nálevu, rajče cherry, jogurt bílý, olej olivový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu