Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,90 g |
| Tuky | 105,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 2,85 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Moje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 14 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mila kuličky
Marule před 28 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 2 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 22 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 22 hodinami
Tématické fráze:
vepřový mozek recept,
veprovy mozek,
vepřový mozek recepty,
dvojité vepřové maso,
jak udělat vepřovou kotletu aby nebyla sucha,
veprovy a mozek,
recept vepřový mozek,
dvojta veprova plec,
dvojité špízy recepty,
vepřovej mozku,
veprove mozky,
recept z veproveho mozku,
jak se peče ve dvojtém pekáči,
bůček rozmarýn, tymián, bazalka,
recepty na vepřový mozek,
rychle veprove kyta platky,
vepřového mozku,
recept vepřové bazalka s bramborovým knedlíkem,
rychle recepty z kyty
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček uzený,
víno bílé suché,
rozmarýn,
tymián,
bazalka čerstvá,
česnek,
mouka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)