Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Moje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 12 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 12 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 3 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 7 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 8 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 8 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 9 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 10 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 12 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 12 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 13 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 14 hodinami
Tématické fráze:
netyja,
netyje,
metyj,
kucmoch s jablky recept,
metija,
bramborová metyje,
netyja z brambor,
netyja recept,
bramborová metyja,
bramborová netyja,
jídlo metyja,
staré jídlo z brambor- metija,
hrušková povidla,
krajové názvy jídel,
metija recept,
slané vdolky sypané mákem,
kucmoch s jablky,
recepty.cz bramborová metyje,
netyje recept,
lepiduša
Suroviny:
brambory,
povidla hrušková,
mák mletý,
cukr moučkový,
máslo,
mléko,
mouka hrubá
Komentáře (44)