Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso narežeme na menšie medailónky. Veľmi jemne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a trocha posypeme mletou paprikou.
Krok 2: Do kastróla nalejeme trocha oleja a rozložíme na kolieska narezanú cibuľu.
Krok 3: Poukladáme medailónky, podlejeme vodou a dusíme domäkka (celú túto časť prípravy robím v tlakovom hrnci).
Krok 4: K mäkkému mäsu pridáme na kolieska narezaný pór a dusíme 5 minút, potom pridáme narezané olivy a zase 5 minút podusíme. Vodou zbytočne nepodlievame, šťavy má byť toľko, aby ju pór a cibuľa zahustili. Podávame s kuskusom alebo ryžou.
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
Moje poznámka
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 34 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí na pórku,
recepty z pórku,
jehněčí olivy,
jehněčí plec na pórku,
jehněčí albert,
olivy do mrazaku,
recepty albert jehněčí,
albert jehněčí,
pórek,
jednoduché moučníky
Suroviny:
stehno jehněčí,
pórek,
olivy černé,
cibule bílá,
sůl,
koření bílé mleté,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (15)