Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 944 kJ / 2 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,43 g |
Tuky | 179,17 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 53,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotletky na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyWz
Moje poznámka
Vepřové kotletky na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyWz
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na černém pivu,
vepřové na černém pivu,
vepřové maso na černém pivu,
kotlety na černém pivě,
kotleta na cernem pivu,
vepřová kotleta nejlepší recepty,
kotlety na pivu,
nejlepší recept na vepřové kotlety,
vepřová krkovice na černém pivu,
vepřové na pivě,
vepřové kotlety,
kotlety na pivě,
vepřová kotleta,
veprova kotleta recept,
vepřová kotleta recepty,
vepřové na pivu,
vepřové maso na černém pivě,
kotleta na černém pivě,
vepřové na černém pivě,
recepty z vepřové kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
pivo černé,
slanina anglická,
hořčice plnotučná,
cibule,
mouka hladká,
koření grilovací,
pepř,
kmín celý,
olej,
sádlo
Komentáře (20)