Suroviny
Porce: menší bochník chleba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 490 kJ / 2 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 550,50 g |
Postup přípravy
15 minut odpočívat. Krok 4: Těsto přeložíme na třetiny "zvrchu a zespodu" a na třetiny "zleva a zprava". Necháme utěrkou zakryté odpočívat 30 minut. Krok 5: Poté ještě dalších 30 minut, ale to už si zapneme troubu na 230 °C a tu druhou půlhodinu v ní necháme nahřát skleněný pekáč, nebo jakoukoli uzavíratelnou mísu vhodnou do trouby (cca o objemu 2 l). Krok 6: Těsto pak přendáme do horkého pekáčku, můžeme zase nahoru něčím posypat. Pečeme 30 minut při 230°C. Pak sundáme pokličku a pečeme ještě dalších 15 minut.
Zveřejněno 23. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqZ6
Moje poznámka
Chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqZ6
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní čočka
Benetka před 6 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 10 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
chleba bez hnětení,
chléb bez hnětění postup,
chléb bez hnětení,
překládání chleba,
chleba bez hnětení recept,
bezlepkový chléb bez hnětení,
celozrnný chléb bez hnětení,
recept na chleba bez hnětení,
prekladany chleb,
chleba bez bez hnětení,
prekladany chleba,
bezlepkový chleba bez hnětení,
celozrnný chleba bez hnětení,
chleb bez bez hnětení,
domácí chléb recept bez hnětení,
recept na chleba,
chléb bez hnětení recept,
recept chleb bez hnětení,
recept na chléb bez hnětení,
recept chleba bez hnětení
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
sůl,
kmín drcený,
cibulka,
česnek,
bylinky,
semínka sezamová,
škvarky,
voda
Komentáře (21)