Křidýlka marinovaná v balzamikové redukci
Kuřecí křidélka jsou cenově dostupná a na grilování oblíbená. Jednoduchou redukci na tyto výborná křídla, vytvoříme vařením směsi do zhoustnutí. Marinováním se spojí všechny chutě a vůně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 353 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,16 g |
Tuky | 138,86 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidýlka marinovaná v balzamikové redukci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vpV
Moje poznámka
Křidýlka marinovaná v balzamikové redukci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vpV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 12 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 2 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 3 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 3 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 4 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 6 hodinami
Tématické fráze:
balzamiková redukce,
grilujeme křidýlka,
balzamikové redukce,
marinované kuře podle polreicha,
balzamiková redukce recept,
redukce šťávy,
redukce z balzamika,
příprava balzamikové redukce,
recept na marinovane křidilka,
křidélka balsamikový ocet recept,
recepty pri redukci,
balsamiková redukce,
ohnivé kuřecí křidélka s octem,
jak se dělá balzamiková redukce,
balsamicová redukce příprava,
krkovicka pecena v balzamikove marinade,
recepty s balzamikovým glazé,
marinovani křidylek,
citronová redukce,
marinovana kridelka pohlreich
Suroviny:
křídla kuřecí,
ocet balsamiko,
šťáva citronová,
sůl,
pepř citronový,
česnek
Komentáře (4)