Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skopové na majoránce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 939 kJ /
1 898 kcal
Bílkoviny158,65 g
Tuky133,01 g
Vláknina4,22 g
Cholesterol 681 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,35 g
Sacharidy15,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Část slaniny nakrájíme na proužky, česnekové stroužky rozpůlíme a společně se slaninou jimi prošpikujeme očištěnou kýtu. Krok 2: Maso osolíme, opepříme, vložíme do PH, posypeme zbytkem slaniny pokrájené na kostičky, mírně podlijeme vývarem, vložíme lístky z půlky snítek majoránky a zapneme. Pomalila jsem na High celkem cca 4 hodiny. Krok 3: Máslo promneme s moukou, uděláme kuličky a po třech hodinách vložíme k masu, zahustíme šťávu. Na závěr přidáme zbytek lístků majoránky. Podáváme nejlépe s vařeným bramborem s petrželkou.

Zveřejněno 3. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové na majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jrZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové na majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jrZ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

lrásné foto krásné bašty:-p:-p;-):yes::yes::-K

Vyzkouším, až přijdu ke skopovému - ale hned tak to nebude...;-) Ale už teď se těším a recept ukládám do paměti...vlastní..pro jistotu :yes:

Maruško,máš to krásné jak chuťově,tak i vzhledově:-K:-p:yes:Čerstvou majoránku mi z truhlíku úspěšně likvidují naši kočičí mazli,takže si mohu nechat o chuti a vůni této moc príma bylinky jen zdát;-):-D

Děkuju vám všem za milé komentáře:-):-K Skopové na majoránce je klasika, kterou už vařila Rettigová;-):-))

Skopové na majoránce dělala moje babička, když jsem byla u ní na prázdninách. Tam jsem se naučila jíst skopové a jím ho dodnes a s velkou chutí:-p:-p Recept doporučuji:yes:

:-p:-p:-p:-p;-):yes:

Jehněčí je super a ještě lepší tvé profi záběry. Ikdybych to neměla ráda, určitě bych si dala, jak krásně to vypadá:-p

:-p:-p:-p,v pomaláči to musí být velká bašta :yes::yes::yes::-D

...hlavne ty varene brambory,ja jsem totiz skoro vegetarian.

jarka skrobakova: pro toho, kdo má rád skopové si myslím, že snad jo:-), z PH je maso krásně měkké a nevysušené. Díky:-K

Dobrota to bude určitě, :yes::yes::-p;-)

suslajda: děkuju:-), já s tím mám problém taky, tohle byla velká náhoda:-)

Krása na talíři taky bych se nechala pozvat u nás je problém sehnat skopové:yes::yes:

yanull: yanullko děkuju:-K, jedna porcička by tu ještě byla;-):-)

Maruško, hezká bašta, nechala bych se ráda pozvat, skopové a jehněčí mám moc ráda a majoránku též, škoda, že to k tobě tak daleko je, ale ono stejně nezbude, že? ;-):-):-p:-K:yes: +1

Tématické fráze:
skopové maso na majoránce, skopové maso recept na majorance, skopové, skopové recepty, jehněčí na majoránce, skopové na česneku a majoránce, skopové recept, jehněčí na česneku a majoránce, skopová kýta na majoránce, postup skopové maso na majorance, jehněčí a skopové recepty, skopovena majorance, koza na majoránce, recepty na skopové, recept na skopové, recepty skopove jehneci, recept ze skopoveho mas, skopové receppty, babica skopové, recept skopove

Suroviny:
kýta skopová, česnek, slanina, majoránka čerstvá, máslo, mouka hladká, vývar, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu