Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Necháme 15 minut zaschnout a smažíme v dostatečně vysoké vrstvě rozpáleného oleje dozlatova.
Zveřejněno 6. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jižanské kuřecí paličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0VL
Moje poznámka
Jižanské kuřecí paličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0VL
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí paličky,
kuřecí paličky recept,
recept na kureci palicky,
kuřecí paličky recepty,
recepty na kuřecí paličky,
kuře tabasco,
čili con carne,
recept kuřecí paličky,
recepty kureci palicky,
čím nahradit tabasco,
jižanské kuře,
jižanské kuře recept,
kuřecí paličky v trojobalu,
palicky na maso,
jižanské smažené kuře,
cilli con carne kuřecí paličky,
kuřecí paličky-recept,
kuřecípaličky,
chili con carne recept,
smažené kuřecí paličky
Suroviny:
paličky kuřecí,
mléko,
mouka hladká,
chilli,
vejce,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (32)
jj, také jsem mléko nevylévala, ale vždy udělala polévku. Normálně použít na řídký bešamel a něco k tomu dovymyslet...Vylít by bylo škoda. Podělíš se s námi, doufám...?
teď řeším, co s tím mléčným vývarem, je mi líto ho vylít - vidím to na nějakou polévku
Napiš si Ježíškovi o foťák... Tedy ne, že by vadilo, že nefotíš, tak to nemyslím. Ale máš super recepty a focení by tě určitě chytlo, tady se to tak jednoduše vkládá!
Ja by som ti dala najradšej 1 s hviezdičkou, pretože kuracie mäso v tejto úprave je vynikajúce.
Budu ráda, když vyzkoušíš a ozveš se.
Drobku, děkuji za odkaz, je velmi zajímavý, zejména pro milovníky ostrých jídel, mezi které se počítám. A ten výraz "paprikologie"
Snad to na vysvětlenou stačí, ještě to upřesním v receptu. Na odkaz se, Drobku, příležitostně podívám, moc děkuji.
Jo a mrkněte, na ten odkaz Drobka o něco níž - je to výborně napsaný a srozumitelný!!!
Jukněte na můj rozbor http://drobek.eml.cc/vsechno/ostre.htm, Paprikologie, tam se vysvětlí o čem mluvím.
Nechci být hníidopich, jen mám rád když se věcem říká tak, aby tomu lidi rozuměli.
Děkuju.