Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 277 kJ / 1 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,78 g |
| Tuky | 154,72 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 665 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 8,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxrJ
Moje poznámka
Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxrJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
tymianova kase,
hovězí líčka na prirodno,
veprva licka s bramborovou kaší,
hovězí líčka s bramborovou kaší,
veprova licka na prirodno,
líčko líco,
líčka s kaši,
líčka s bramborovou kaší,
bramborová kaše s,
vepřové líčka s bramborovou kaší
Suroviny:
líčka hovězí,
máslo,
mangold,
vývar hovězí,
tymián čerstvý,
česnek,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (27)
Olinka5555: myslím, že loupaná plec je dobrá volba, má krátké jemné maso, taky ji moc ráda používám
Skvělý recept, zkusím to upomalit z loupané plece.+1