Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makový drobenkový koláč se švestkami a broskvemi

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 919 kJ /
2 371 kcal
Bílkoviny73,08 g
Tuky111,86 g
Vláknina11,33 g
Cholesterol 481 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy262,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z uvedených surovin na koláč, uděláme drobenku. Krok 2: Větší část - cca 2/3 drobenky poklademe na koláčovou formu (potřenou tukem a vysypanou strouhankou). Krok 3: Tvaroh, utřený se žloutkem a cukrem jemně potřeme na drobenkový základ. Krok 4: Poklademe omytými a pokrájenými broskvemi a švestkami (střídavě) a na tvaroh nasypeme zbývající makovou drobenku. Krok 5: Pečeme v předehřáté troubě na 170-180 stupňů cca 30 minut. Podáváme vychladlý ke kávě nebo jen tak.

Zveřejněno 30. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnXX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnXX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

výbornýýýý:-K:yes::yes::yes:

Olinka5555:;-);-)

Anička: děkuji, dostala jsem se k receptu až nyní;-)

Vy máte hodně rádi mák, viď? Hodně ho používáš a recepty máš skvělé.:yes: Ať už to jsou tvé nádherné rolády nebo recepty z masa. Já nejsem tak zkušená kuchařka, ale tvé recepty patří mezi ty, které si ukládám.

Děkuji všem, co receptík zaujal;-)

Olinka5555: Olinko, to jsi mne moc potěšila, díky za milá slovíčka ;-);-):-;-)

Ivi, musím Ti složit poklonu, všechny Tvoje recepty jsou dokonalé a obdivuji Tvoji kreativitu v pečení. Všechny pečlivě ukládám k vyzkoušení, některé jsem už vyzkoušela a výsledek byl super. :yes::yes::yes::-K

Vypadá moc dobře, +5:-p:-K:yes:

maxmilian dzurko: je to doplněno v postupu a díky:-K;-)

maxmilian dzurko 30. 8. 2013 19:27
kolik stupnu se peče?

Mňam, :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p +4

Tématické fráze:
makový koláč s drobenkou, švestkový koláč s drobenkou, bezlepkový makový dort se švestkami a tvarohem, makovy kolac s ovocem, makový koláč s třešněmi, makový koláč se švestkami, švestkový koláč, na kolik stupňů se peče koláč, švestkový,makový koláč s drobenkou, makové řezy se švestkami, makový dort s drobenkou, makovy dort z drobenky, koláče na vikend, na kolik stupnu pect svestkovy koláč, švestkove kolače s drobenkou, svestkovy kolac z drobenkou, broskvový koláč s drobenkou, maxmilian dzurko, makové koláče s drobenkou, na kolik stupnu peceme kolac

Suroviny:
mouka polohrubá, máslo, cukr třtinový, prášek do pečiva, kokos, mák, tvaroh měkký, žloutek, cukr třtinový

Přidat fotografie receptu