Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,04 g |
| Tuky | 8,75 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 43,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Moje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 15 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí tarhoňa,
tarhoňa v polevce,
polévka s tarhaňou,
hovězí vývar s tarhoňou,
rajcatova polevka s tarhonou,
zeleninová tarhoňa,
zeleninová polévka s tarhoňou,
tarhoňa zavarka do polévky,
polévka zeleninová s tarhoňou,
hovězí polévka s tarhoňou,
polévka s tahroňou,
tarhonova polievka,
co je to tarhoňa,
tarhoňa recept na těsto,
recept na tarhoňu,
tarhoňa ze semolínové mouky recept,
polevka italska s tarhonou,
italska polevka s tarhonou,
polévka s torhoňou,
polévka s torhoňou
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
paprika sušená sladká,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)
http://www.toprecepty.cz/recept/2345-tarhona/ - na obr. mám kúpenú tarhoňu, a v poznámke píšem, že doma robená má iný tvar, kvôli tomu strúhaniu, ako píše magdalenka.
Na tvojej polievke to nič neuberá, určite e veľmi dobrá, ale názov mätie.
Inak tarhoňa sa môže pripravovať rôzne. Môže salen uvariť, klasicky ako cestoviny. Môže sa najprv opražiť, potom zaliať vodou a dusiť na sporáku, alebo po opražení sa zaleje vodou a dusí v rúre. Ja mám najradšej ten posledný spôsob, najviac mi chutí.
Proti receptu nič nemám, snažila som sa jej rozšíriť obzory.